Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση- παραίτηση της Ο.Μ. Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου

Ανακοίνωση- παραίτηση της Ο.Μ. Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου.
Τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις που τρέχουν διαδραματίζουν με τον χειρότερο για εμάς τρόπο την υποταγή και οπισθοχώρηση της πρώην κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές, θεσμούς και ξένα κέντρα εξουσίας, προτάσσοντας την μη εναλλακτική πορεία.... πέρα από την υπογραφή του περιβόητου τρίτου μνημονίου. 
Ως πολιτικοποιημένοι νέοι άνθρωποι θεωρούμε επίσης αδιανόητο την υιοθέτηση αυτής της θέσης και από τον ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα. Η στάση αυτή έρχεται σε αντιπαράθεση με όλες τις συνεδριακές μας αποφάσεις, με το μεγάλο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος που ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει, όπως επίσης κατά την εκτίμησή μας και με το μεγαλύτερο ποσοστό της κοινωνίας που βλέπει μια καινούρια δέσμη μέτρων λιτότητας να έρχεται, που στόχο έχει την ακόμα μεγαλύτερη συρρίκνωση του εισοδήματός της. 
Η απόφαση αυτή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ έχει διχάσει τόσο το κόμμα όσο και την οργάνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ όπου έως και σήμερα διεκδικούσαμε τα αυτονόητα, προσπαθήσαμε να μην πάει ΚΑΜΙΑ γενιά χαμένη, παλέψαμε για τα εργασιακά και το μεταναστευτικό και γενικά είμασταν παρών σε όλες τις μάχες που δίνονταν.
Δεν μπορούμε όμως να συνεχίσουμε να είμαστε μέλη μιας νεολαίας ενός κόμματος που έχει υποστεί ολική μετάλλαξη. 
Τίποτα από αυτό που έχει απομείνει δεν θυμίζει τον ΣΥΡΙΖΑ που εμείς ξέραμε.
Προσπαθήσαμε να αποτελέσουμε ένα αριστερό αντίβαρο στην άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής αλλά δεν τα καταφέραμε. Η απαξίωση απέναντί μας ήταν και είναι εμφανής και γι'αυτό το λόγο ως οργάνωση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου υποβάλουμε την ομόφωνη παραίτηση όλων των μελών.
Οι αγώνες μας θα συνεχιστούν και δεν θα σταματήσουμε εδώ.
Δεν παραδίνουμε τα όπλα, απλά ανασυντασσόμαστε για να δώσουμε τις μάχες όπως εμείς ξέρουμε και κάναμε έως τώρα.
Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το μέλλον μας. Μας ανήκει...

Παρακαλούμε για την προώθησή της να καταχωρηθεί με το σήμα της νεολαίας και όχι του κόμματος. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ