Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

H επίσημη πρώτη της "ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ" στην Αιτωλοακαρνανία έγινε PRIVE

Οι παραιτηθέντες από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και μόνο, εν κρυπτό, χωρίς ανοιχτή πρόσκληση-κάλεσμα, έκαναν την ιδρυτική τους Συνέλευση ως Λαϊκή Ενότητα, προφανώς για έναν νέο πολιτικό φορέα, σε...
ξενοδοχείο της πόλης του Αγρινίου.
Η μεθόδευση αυτή μόνο κάτι το καινούργιο δεν φανερώνει στην αριστερά! Δεν συσπειρώνει ένα πλατύ λαϊκό μέτωπο, όπως διακηρύττουν τα κεντρικά στελέχη το νέου μορφώματος, αντίθετα σπέρνει την απογοήτευση στο κόσμο που δεινοπαθεί από τα μνημόνια και αναζητάει τρόπους έκφρασης, έξω από τα συστημικά αναχώματα του Βερολίνου....
Αγνοήθηκαν άνθρωποι της αριστεράς, που αντιστάθηκαν, ανένταχτοι αγωνιστές, εκπρόσωποι εργαζομένων, αυτοδιοικητικοί, πολιτικές κινήσεις (Σχέδιο Β', ΑΡΑΣ, ΑΡΑΝ), φορείς, σωματεία και κινήματα του Αγρινίου και του νομού Αιτωλοακαρνανία γενικότερα, όπως αγανακτισμένοι, κίνηση ΟΑΕΕ, τέλη κυκλοφορίας, δεν πληρώνω, κίνηση για τη σωτηρία του Πάρκου, Σωματείου Δικαίωμα στη Ζωή κ.α.  αλλά οι πρωτεργάτες με έναν επιλεκτικό τρόπο απέκλεισαν όλους αυτούς και κλείστηκαν στα τείχη μιας νέας σέχτας για τα περαιτέρω
Βασικός ομιλητής το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΛΑ.Ε. Βασίλης Πριμηκύρης. Τον κ. Πριμηκύρη προσφώνησε ο κ. Θανάσης Γαλατάς, πρώην Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία και μέλος (πότε έγιναν εγγραφές μελών;) πλέον της Λαϊκής Ενότητας. Όπως ανέφερε ο κ. Γαλατάς στη σύντομη εισήγησή του, τα χρονικά περιθώρια μέχρι τις εκλογές είναι ασφυκτικά, κάτι που έγινε σκόπιμα, σύμφωνα με τον ίδιο.
Και έφτιαξαν και το ψηφοδέλτιο μεταξύ τους, όπως λειτουργούν πάντα οι κλειστές ομάδες. Ξεχνούν όμως όλοι αυτοί ότι στην αριστερά δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες και ούτε κάποιοι εμφορούνται με την μοναδική αλήθεια. 
Τα πρώτα δείγματα είναι ανησυχητικά. Άλλωστε πολλά και τα παράπονα, που ακούγονται από αυτόν τον τρόπο συγκρότησης του νέου αντιμνημονιακού μετώπου,  που μέχρι στιγμής εδώ στο Αγρίνιο δυστυχώς μοιάζει με το παλιό. Μόνο μετωπικό σχήμα δεν είναι αλλά απλά μια υπόθεση prive. 
Τα παράπονα μαθαίνουμε μεταφέρθηκαν και στην Αθήνα.... για τα περαιτέρω! 
Το λόγο έχει ο Π. Λαφαζάνης - Ίδωμεν.....
Μήπως ο Μπαρπα-Μανώλης έχει δίκαιο τελικά;


Οι ΦΩΤΟ είναι από το agrinioress.gr
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ