Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ευρεία σύσκεψη στην Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας για την Τουριστική Ανάπτυξη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015
Ευρεία σύσκεψη στην Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας για την Τουριστική Ανάπτυξη
Ευρεία σύσκεψη για το πρόγραμμα Τουριστικής Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με ιδιαίτερη αναφορά στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μεσολόγγι με αντικείμενο μια πρώτη αποτίμηση...
της τουριστικής περιόδου που λήγει, αλλά και τον καθορισμό από τώρα των προτεραιοτήτων για την επόμενη τουριστική περίοδο.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Υφαντής, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι των υπολοίπων Δήμων της Αιτωλοακαρνανίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας Χρήστος Κωστακόπουλος και ο Γραμματέας Σπύρος Φλώρος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Σταρακά δήλωσε ότι «ο τουρισμός μπορεί και πρέπει να κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις της Αιτωλοακαρνανίας για να παραχθεί πλούτος που θα μείνει στον τόπο μας. Ο σχεδιασμός ξεκινά από τώρα για την επόμενη χρονιά για να μην χαθεί κανένας πόρος. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με όλους τους δήμους και παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα του κεντρικού κράτους πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την δραστηριότητα αυτή αληθινή ατμομηχανή για την οικονομία μας, σε μια από τις ομορφότερες και ιστορικότερες περιοχές της Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ