Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

Δεν αναγνωρίζουμε τον προηγούμενο συμβιβασμό»

«Bόμβα» από τον Γ.Βαρουφάκη, ο οποίος θα ξανανοίξει τον φάκελο Siemens για να αναζητηθούν ευθύνες από όλους τους εμπλεκόμενους.
Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός της Siemens με το Ελληνικό Δημόσιο θα τεθεί στο επίκεντρο της νέας έρευνας που προτίθεται να ξεκινήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ για τα «μαύρα ταμεία» του...γερμανικού κολοσσού.
Σύμφωνα με έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης: «είναι δεδομένο ότι η Συμφωνία Συμβιβασμού της Ελληνικής Δημοκρατίας με τη Siemens τον Αύγουστου του 2012 θα επανεξεταστεί όπως και κάθε φορέας και πρόσωπο που εμπλέκεται με την υπόθεση».
Ο υπουργός επισημαίνει πως η κυβέρνηση έχει ήδη «εξαγγείλει στο πιο υψηλό επίπεδο ότι θα διερευνήσει κάθε πτυχή του σκανδάλου της Siemens» και συμπληρώνει ότι «ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έθεσε θέμα δικαστικής συνδρομής από τη Γερμανία στη συνάντησή του με την καγκελάριο Μέρκελ».
Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Νίκου Νικολόπουλου αναφορικά με σκανδαλώδεις συμβάσεις της εταιρίας στον τομέα υγείας, ο υπουργός υποστηρίζει πως «Κατά την επανεξέταση, εφόσον προκύψει θέμα παραβίασης των ευρωπαϊκών κανόνων με τον όρο περί παροχής ιατρικού εξοπλισμού, θα αντιμετωπιστεί με γνώμονα την υπεράσπιση των συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου».
Φυσικά η Siemens «καίει» τα δύο πρώην κυβερνώντα κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Θεωρούσαν ότι αυτό το θέμα είχε λήξει (το είχαν λήξει) και τώρα παρουσιάζεται εκ νέου μπροστά τους

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ