Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΝΟΥ

Στις 15 Απριλίου του 2015 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του μεγαλύτερου και πιο ονομαστού παγκόσμιου διαγωνισμού ΝΥΙΟΟC 2015 στη Ν. ΥΟΡΚΗ. Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου 700 είδη ελαιολάδου από 25 χώρες αξιολογήθηκαν από 15 πιστοποιημένους γευσιγνώστες της.... διεθνούς επιτροπής, βρέθηκαν 35 Ελληνικά ελαιόλαδα στη κορυφή αυτού του παγκόσμιου διαγωνισμού .
Ασημένιο μετάλλιο ανάμεσα στα 35 αυτά ελαιόλαδα κατέκτησε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο του κτήματος Μελισσινού στο Αγρίνιο. 
Ο βιολογικός τρόπος παραγωγής, το φρουτώδες άρωμά του, το χρώμα και η υπέροχη γεύση είναι τα στοιχεία που συγκροτούν την ποιότητά του και το κατάταξαν σε ένα από τα παγκοσμίως καλύτερα ελαιόλαδα. 
Η παγκόσμια αυτή διάκριση καταδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις παραγωγικές δυνατότητες της περιοχής μας για αγροτικά προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και παράλληλα μπορεί να αποτελέσει αφετηρία και έμπνευση για καινοτόμους ελαιοπαραγωγούς της περιοχής μας. 

Μανδέλλος Παναγιώτης 

Ο Γεωπόνος σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ