Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου : Μέρος του ελληνικού Χρέους είναι παράνομo & πρέπει να ακυρωθεί

Ένα σημαντικό μέρος του ελληνικού χρέους είναι παράνομo και πρέπει να ακυρωθεί, τόνισε η πρόεδρος της ελληνικής βουλής.
ΜΟΣΧΑ (Sputnik)
Η επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου για το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, θα παρουσιάσει τα προκαταρκτικά ευρήματα για το ελληνικό δημόσιο χρέος μέχρι τον Ιούνιο, είπε η Πρόεδρος της Βουλής... Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Η Επιτροπή άρχισε τις εργασίες της πριν από λίγες ημέρες. Αναμένουμε ότι τα προκαταρκτικά ευρήματα θα είναι έτοιμα περίπου τον Ιούνιο…
«Η Κωνσταντοπούλου είπε στην εφημερίδα Kommersant της Ρωσίας σε μια συνέντευξη. Η προετοιμασία της πλήρους έκθεσης θα απαιτήσει τουλάχιστον ένα χρόνο, πρόσθεσε.
Το ελληνικό κοινοβούλιο έχει ενδείξεις ότι ένα σημαντικό μέρος του ελληνικού χρέους είναι παράνομο και πρέπει να ακυρωθεί…
«Ως επί το πλείστον συνδέεται με συμφωνίες διαφθοράς. Καθώς και με διαδικασίες και συμφωνίες που έχουν γίνει κατά παράβαση του Ελληνικού Συντάγματος και τις διεθνείς υποχρεώσεις Ελλάδα στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων«, δήλωσε η κα Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ