Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Καταγγέλλει τον Διευθυντή του Κ.Υ. Αιτωλικού κο Αναγνωστόπουλο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 
Ι.Π. Μεσολογγίου 26/05/2015 
Τηλ.-Fax: 26313 60109 
Tην προηγούμενη Τετάρτη κατόπιν προηγηθείσας συνεννόησης με το αρμόδιο τμήμα ο Διευθυντής του Κ.Υ. Αιτωλικού κος Αναγνωστόπουλος ήρθε να παραλάβει από το Νοσοκομείο τους φακέλους των εργαζομένων στο Κ.Υ.  
Εκεί συνάντησε την άρνηση παράδοσης των φακέλων κατόπιν εντολής που... έδωσε ο κος Κυριακόπουλος. Το γεγονός αυτό οδήγησε σε ένταση, η οποία ξέφυγε από τα όρια και δημιουργήθηκαν καταστάσεις που δεν τιμούν κανένα. 
Ο Σύλλογος Εργαζομένων καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Αναγνωστόπουλου προς υπαλλήλους του Νοσοκομείου μας και μέλη του Συλλόγου .
Ο σεβασμός της προσωπικότητας καθενός είναι αυτονόητη υποχρέωση και μη διαπραγματεύσιμη για εμάς.
Αυτός είναι και ο λόγος που μας προκάλεσε εντύπωση η ερώτηση του κ. Κυριακόπουλου σε μέλη του Δ.Σ. Ερώτηση για το ποιά θα είναι η στάση του συλλόγου απέναντι στο συμβάν και αυτό όταν ο ίδιος έχει ανεχθεί –καλύψει ανάλογες συμπεριφορές από εργαζόμενο που τυγχάνει τις εύνοιάς του , παρά τις συνεχόμενες καταγγελίες τόσο του συλλόγου όσο και των εμπλεκομένων . 
Θέλουμε να τονίσουμε σε όλους ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι ούτε πιόνια στο παιχνίδι εξουσίας του καθενός ούτε σάκος εκτόνωσης του αρνητικού κλίματος που δημιουργούν αυτά τα παιχνίδια.

Το Δ.Σ. του ΣυλλόγουΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ