Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Παναιτωλικός και Μάκης Χάβος πήραν "διαζύγιο"

Παρελθόν απ’ τον πάγκο του Παναιτωλικού αποτελεί ο Μάκης Χάβος μετά την συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα, όπου αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους. 
Ο Ελληνας τεχνικός είχε 2,5 περίπου χρόνια στον πάγκο του Παναιτωλικού και η παρουσία του...θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη.
Παρ' όλα αυτά όμως,σύμφωνα με πληροφορίες, του έγινε πρόταση ανανέωσης με μειωμένες αποδοχές, την οποία προφανώς δεν αποδέχτηκε ο Μάκης Χάβος με αποτέλεσμα να έρθει το "διαζύγιο".
Να θυμίσουμε ότι την περίοδο 2012- 2013 με τον Μάκη Χάβο, από τα μισά της σεζόν, στον πάγκο του ο Παναιτωλικός κέρδισε την άνοδο στη Super League στα μπαράζ,ενώ τις περιόδους 2013- 2014 και 2014- 2015 έκανε αξιοπρεπή πορεία τερματίζοντας στην 8η και την 7η θέση αντίστοιχα.

Ο Μάκης Χάβος, θα συνεχίσει έως και την Παρασκευή να προπονεί την ομάδα, οπότε και αναμένεται να αποχαιρετίσει τους παίκτες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός
Μετά από συνάντηση του προέδρου Φώτη Κωστούλα με τον προπονητή της ομάδας Μάκη Χάβο, αποφασίστηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας για τον επόμενο χρόνο. Ο Μάκης Χάβος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού τον Ιανουάριο του 2013 και οδήγησε με επιτυχία την ομάδα στην επιστροφή της στη Super League.
Με την ίδια επιτυχία συνέχισε την περίοδο 2013-2014, όταν ο Παναιτωλικός τερμάτισε στην 9η βαθμολογική θέση, που ήταν η καλύτερη στην ιστορία του. Την επίδοση αυτή βελτίωσε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, καταλαμβάνοντας την 7η θέση.
Ευχαριστούμε τον Μάκη Χάβο για το σημαντικό έργο που επιτέλεσε, την προσφορά του στην ομάδα και την άριστη συνεργασία που είχαμε σε όλους τους τομείς σ’ αυτό το διάστημα. Ευχόμαστε καλή πορεία στην επαγγελματική του καριέρα και προσωπικές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ