Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Η κυβέρνηση στέλνει τον Βαρουφάκη στο Eurogroup

Στην κυριακάτικη μαραθώνια συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου, επιβεβαιώθηκε η θέση της κυβέρνησης για την ανάγκη επίτευξης μιας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας που θα κινείται στο πλαίσιο της πρόσφατης λαϊκής εντολής.
Στη συνεδρίαση, αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι, ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τους Υπουργούς, σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων που... λαμβάνουν χώρα σε όλα τα επίπεδα και προσθέτουν ότι ενημέρωση έγινε και από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, τον Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και τον Αν. Υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Στο κυβερνητικό συμβούλιο συζητήθηκε επίσης η αυριανή συνεδρίαση του Eurogroup, στην οποία η ελληνική Κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γ. Χουλιαράκη.
Στη συνεδρίαση αυτή, αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι, η ελληνική κυβέρνηση αναμένει να υπάρξει καταγραφή της σημαντικής προόδου που έχει γίνει στις διαπραγματεύσεις, καθώς επίσης αναμένει να επιβεβαιωθεί στην πράξη η πρόθεση των εταίρων και των θεσμών για μία αμοιβαία επωφελή συμφωνία, στο πλαίσιο τόσο των συμφωνιών όσο και της Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ