Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Τουριστικό περίπτερο Βλοχού!

Τι γίνεται με το εγκαταλελειμμένο κτίριο κ. Δήμαρχε Αγρινίου;
Αυτό και αν είναι σκάνδαλο. Άγνωστο πως φτιάχτηκε, το  εγκαταλειμμένο (δημοτικό) κτίσμα που προορίζονταν για τουριστικό περίπτερο! στον οικισμό του Βλοχού! (κτίστηκε πως;) Είπαν ....
τότε 1996-98 ότι ήταν από το INTEREG, άλλοι είπαν ότι ήταν υπόλοιπο χρημάτων από εργολαβία!! Τι τελικά ίσχυε κανένας δεν ξέρει. Ωραία δημόσια λογοδοσία!
Μπροστά στα μάτια τους κείτονταν την ώρα που ομιλούσαν προχθές για την ανάδειξη των άλλων κουφαριών αυτών της Ακρόπολης του Βλοχού.
Κανένας δεν είδε τίποτε, ούτε γνωρίζει τίποτε; Ούτε η τότε Δημοτική αρχή που το σοφίστηκε; Ούτε οι τελευταίες που το κληρονόμησαν (Κατσαρής). Η μετέπιπτα βέβαια 2002-2010 θέλησε να το  νομιμοποιήσει αλλά δεν μπόρεσε διότι δεν φαίνεται πουθενά ως έργο και έμεινε κουφάρι!  
Η νυν δημοτική αρχή Αγρινίου συμπεριέλαβε το συγκριμένο κτήριο κατά την απογραφή που έκανε όταν ανέλαβε τους Καποδιστριακούς δήμους; Γιατί βλέπουμε ότι έχει πλημμελή όραση στη δημόσια-δημοτική περιουσία. Ο "δοτός" επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τι λέει γι' αυτό; 
Καλό είναι να μας ενημερώσει κάποιος από τον Δήμο Αγρινίου και απο την Κοινότητα Καινουρίου για τις ευθύνες που υπάρχουν αν υπάρχουν στο θέμα και πως η ίδια θα προστατεύσει το δημόσιο συμφέρων, όπου είναι και η θεσμική της υποχρέωση.
Με την ευκαιρία θέλαμε να ρωτήσουμε εάν στην περίπτωση ενημερώθηκε ο πολύς επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης που όλα τα μαχαιρώνει! Μόνο που στο Μεσολόγγι ο Ντάουλας έχασε τη θέση του παρά του ότι ήταν ο καταγγέλλων για τις πελάδες!!!   
Για το θέμα θα επανέρθουμε και ας νομίζει ο τέως και η παρέα του ότι τον ξεχάσαμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ