Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

ΕΣΑ: Ομόφωνα πενθήμερο για δυο μήνες το καλοκαίρι αποφάσισαν οι έμποροι του Αγρινίου

Όπως αναμένονταν με ομοφωνία οι έμποροι που συμμετείχαν στην έκτακτη γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου του Αγρινίου  αποφάσισαν για την διατήρηση και φέτος τους πενθημέρου τους θερινούς μήνες του Ιουλίου και του Αυγούστου.


Η γενική συνέλευση έγινε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και υπερψηφίστηκε η μοναδική πρόταση που ήταν αυτή της...διοίκησης.
Έτσι τα εμπορικά καταστήματα του Αγρινίου θα είναι κλειστά κάθε Σάββατο, από τις 4 Ιουλίου έως τις 29 Αυγούστου.
Η ανακοίνωση του ΕΣΑ:
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου ενημερώνει ότι η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13-5-2015, ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του Δ.Σ. για εφαρμογή θερινού πενθημέρου με κλειστά τα καταστήματα στην πόλη μας από το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 έως και το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015.
  
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ