Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Νέα προκήρυξη 19.577 θέσεων εργασίας κοινωφελούς εργασίας

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έκδοση και της δεύτερης προκήρυξης του ΟΑΕΔ στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, μετά την πρώτη που αφορούσε θέσεις σε δήμους.
Με τη νέα προκήρυξη θα πληρωθούν 19.577 θέσεις σε υπουργεία, εποπτευόμενους φορείς τους, ασφαλιστικά ταμεία και περιφέρειες.
Εντός του μήνα αναμένεται να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ η προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής, σύμφωνα με Τα Νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ