Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Δήλωση του Δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

Δήλωση του  Δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων.
«Θέλω να ευχηθώ σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, καλή επιτυχία στη μεγάλη προσπάθεια για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Δύναμη και κουράγιο στις οικογένειες των μαθητών, στους εκπαιδευτικούς, αλλά και σε όλους εκείνους που
συμβάλλουν, με οποιονδήποτε τρόπο, στη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων. Είμαι αισιόδοξος ότι οι μαθητές  και οι μαθήτριες του Αγρινίου θα μας κάνουν φέτος, ακόμη πιο υπερήφανους.. Οι ευχές μου και η σκέψη μου θα σας συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων, ενώ κύριο μέλημά μου είναι να δημιουργήσω  όλες εκείνες τις  προϋποθέσεις στην εκπαίδευση, που θα επιτρέπουν στους μαθητές μας να εκπληρώνουν τους στόχους που επιθυμούν. Σας εύχομαι από καρδιάς  Υγεία, Δύναμη και Καλή Επιτυχία.».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ