Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Εκδήλωση του ΚΚΕ για την αντιφασιστική νίκη των λαών

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα εκδήλωση του ΚΚΕ στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο για τα «70 χρόνια από την αντιφασιστική νίκη των λαών». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το ΚΚΕ, τη ΚΝΕ και το παράρτημα Αγρίνιου της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης – ΔΣΕ ως...συνέχεια της χθεσινής εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο μνημείο των εκτελεσθέντων της Αγίας Τριάδας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «αντιφασιστική νίκη των λαών» που έχει αναλάβει αυτή την περίοδο το ΚΚΕ, αφιερωμένη στους 120 εκτελεσθέντες της Μ. Παρασκευής.

Ομιλήτρια στη συγκέντρωση της πλ. Δημοκρατίας ήταν η κα την Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης.

Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ