Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΠΑΣΟΚ: Την Κυριακή εκλογές για αντιπροσώπους στο 10ο Συνέδριο

Την επόμενη Κυριακή 24 Μαΐου 2015 τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία θα ψηφίσουν για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 10ο συνέδριο του Kόμματος, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 5, 6 και 7 Ιουνίου (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) στην Αθήνα στο γήπεδο του Πανελληνίου στο Πεδίον του Άρεως.
Το μητρώο Μελών κάθε Οργάνωσης αποτελείται από τα μέλη και φίλους που θα επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους ή θα συμπληρώσουν αίτηση εγγραφής μέχρι την.... Τετάρτη 20 Μαΐου και ώρα 10.00 μ.μ. στην ιστοσελίδα pasok.gr. 
Οι υποψηφιότητες για την ιδιότητα του Συνέδρου υποβάλλονται μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαΐου και ώρα 10 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (στο email organotiko@pasok.gr ή στο fax 2103665189), στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας ή στους υπεύθυνους που έχουν οριστεί κατά Δήμο, οι οποίοι είναι οι εξής:

Για τον Δήμο Μεσολογγίου, ο Γιώργος Νικολόπουλος (τηλ. 6971590560)
Για τον Δήμο Αγρινίου, ο Τάκης Κοκκινοβασίλης (τηλ. 6972405020)
Για τον Δήμο Ναυπάκτου, ο Βασίλης Πολιτόπουλος (τηλ. 6972660653)
Για τον Δήμο Αμφιλοχίας, η Βιβή Λαγού (τηλ. 6942553662)
Για τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, η Γεωργία Μυρωνίδου (τηλ. 6980718132)
Για τον Δήμο Ξηρομέρου, ο Πέτρος Καϋμενάκης (τηλ. 6974895068)
Για τον Δήμο Θέρμου, η Γιάννα Καλημέρη (τηλ. 6981022945)

Το Μητρώο κάθε οργάνωσης θα είναι ανοιχτό και κατά τη μέρα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των Συνέδρων, με την προϋπόθεση ότι κάθε ενδιαφερόμενος για συμμετοχή του στη διαδικασία θα αιτείται την εγγραφή του στο Μητρώο των Μελών του κόμματος. 

Η ψηφοφορία για την εκλογή των συνέδρων θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαΐου 2015 και θα διεξαχθεί ως εξής: 

α) Στο Μεσολόγγι, στο Εργατικό Κέντρο, θα ψηφίσουν τα μέλη του Δήμου Μεσολογγίου. 
β) Στο Αγρίνιο, στον παλιό Σταθμό του τρένου, θα ψηφίσουν τα μέλη του Δήμου Αγρινίου.
γ) Στη Ναύπακτο, στο ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ», θα ψηφίσουν τα μέλη του Δήμου Ναυπακτίας.
δ) Στην Αμφιλοχία, στη δημοτική αίθουσα «ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ», θα ψηφίσουν τα μέλη του Δήμου Αμφιλοχίας. 
ε) Στη Βόνιτσα, στο Δημαρχείο, θα ψηφίσουν τα μέλη του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. 
στ) Στο Θέρμο, στο Δημαρχείο, θα ψηφίσουν τα μέλη του Δήμου Θέρμου.
ζ) Στον Αστακό, στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών, θα ψηφίσουν τα μέλη του Δήμου Ξηρομέρου.

Τα μέλη κατά την ψηφοφορία επιδεικνύουν υποχρεωτικά την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία του (διαβατήριο, άδεια οδήγησης, βιβλιάριο υγείας).

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη στη διαδικασία εκλογής συνέδρων, ώστε να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα για το ΠΑΣΟΚ.

Αγρίνιο, 20 Μαΐου 2015

Από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ