Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απηύθυνε μήνυμα με αφορμή την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου, καλώντας τους δημοκρατικούς λαούς σε,σε ένδειξη στοιχειώδους σεβασμού της ανθρώπινης ύπαρξης,»να μην υποβαθμίζουμε και πολύ... περισσότερο να μην λησμονάμε αυτί το στυγερό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας,καθώς και να μην παύουμε να απαιτούμε από τους θύτες το στοιχειώδες:τουλάχιστον μια ειλικρινή,αναδρομική συγνώμη».
Ο κ.Παυλόπουλος επεσήμανε ότι τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου την έχει αναγνωρίσει και θεσμικά η Βουλή, ενώ σημείωσε πως «η διαρκής και αδιάλειπτη εκπλήρωση του χρέους μνήμης δεν συνιστά,κατ’ουδένα τρόπο,στάση εκδίκησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ