Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Αγρίνιο – Κουβαράς: Ο δρόμος της λακκούβας [HDvideo + pics]

Δεν «πέρασε» η Περιφέρεια από εδώ…
H εθνική οδός Αντιρρίου – Ιωαννίνων για περίπου 20 χρόνια παρέμεινε εντελώς ασυντήρητη. Από πέρυσι το καλοκαίρι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, που έχει την αρμοδιότητα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, ξεκίνησε εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία της εθνικής οδού. Έγιναν... λοιπόν εργασίες σε τμήματα της εθνικής οδού στο ύψος του Μεσολογγίου, της Αμφιλοχίας, στο τμήμα από το Ευηνοχώρι μέχρι το Αντίρριο, όμως ένα τμήμα που η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος δεν άγγιξε καθόλου ήταν αυτό από το Αγρίνιο μέχρι τον Κουβαρά. Την τραγική κατάσταση του δρόμου κατέγραψε η κάμερα της webtv του myagrinio.gr όπου μπορούν να τη δουν και οι υπεύθυνοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Υπάρχουν δεκάδες σημεία όπου οι λακκούβες έχουν «ενοποιηθεί» από την πολύχρονη έλλειψη συντήρησης, με αποτέλεσμα όλο το πλάτος του οδοστρώματος να είναι κυριολεκτικά «γδαρμένο». Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους… Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, κάποιες περιορισμένες εργασίες συντήρησης έγιναν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο τμήμα Αγρίνιο – Κεφαλόβρυσο (στο φαράγγι της Κλεισούρας και στο ύψος της Συκιάς), ίσως γιατί, αυτό είναι το τμήμα που κάποιοι στην Περιφέρεια προτείνουν να αποτελέσει τη… σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό…
Δείτε φωτο εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ