Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου - Καλοκαιρινό πρόγραμμα δράσεων 2015

Εμφάνιση φωτογραφία0188.jpg
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου πιστός στις καταστατικές του υποχρεώσεις, όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος θα προσπαθήσει να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά σε επαφή με το υγρό στοιχείο και το Ναυταθλητισμό.
Πρόγραμμα δράσεων για το καλοκαίρι του 2015: 
Λειτουργία Ακαδημίας Κολύμβησης. Υπεύθυνοι των μαθημάτων είναι οι γυμναστές με ειδικότητα κολύμβησης: Διαμαντόπουλος Δημήτρης και Αλευράς Αθανάσιος, με μεγάλη και επιτυχημένη προϋπηρεσία. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 15 Ιουνίου μέχρι 14 Αυγούστου, στην πισίνα του Plaza, θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων.
 Εμφάνιση swim acad.jpg
Για το πρόγραμμα των μαθημάτων, θα ενημερωθείτε μετά το πέρας των εγγραφών και την συγκρότηση των τμημάτων. Πληροφορίες - Εγγραφές: Διαμαντόπουλος Δημήτρης 6982021585, Αλευράς Αθανάσιος 2631022188 (γυμναστήριο ΝΕΩΣΙΣ).
Εμφάνιση 10259471_10200798495003336_75737575_n.jpgΚαγιάκ ήρεμων νερών. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εγγραφές νέων αθλητών και οι προπονήσεις της παιδικής ομάδας ΚΑΓΙΑΚ στην Κλείσοβα. Πληροφορίες: Διαμαντόπουλος Δημήτρης 6982021585. 
Η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του Ν.Ο. Μεσολογγίου, στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μαθητές μας, παραδίδει μαθήματα υψηλού επιπέδου, με το νέο εκπαιδευτή της Ανδρικόπουλο Κώστα και σε συνεργασία με τη «Πατραϊκή Σχολή Ιστιοπλοΐας». Σε αυτή τη δράση, μπορούν να συμμετέχουν και όσοι διαθέτουν δίπλωμα αρχαρίου και θέλουν να κάνουν συντήρηση του πτυχίου τους. Δικαίωμα εγγραφής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών.
Σχολή Ναυαγοσωστικής, όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει, αναγνωρισμένο κρατικό πτυχίο ναυαγοσώστη και να μπορέσει να απασχοληθεί επαγγελματικά. Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου διοργανώνει Σχολή Ναυαγοσωστικής, σε συνεργασία με την LIFEGUARD HELLAS, αναγνωρισμένη σχολή από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, με εκπαιδευτές πτυχιούχους ναυαγοσώστες ΤΕΦΑΑ, με πιστοποίηση της Παγκόσμια Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής ILS και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Πληρ. email :nommes@live.com τηλ/φαξ 2631026970, 210 9530177

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ