Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Comenius 2013-2014 του Λυκείου Θέρμου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διετές ευρωπαϊκό πρόγραμμα Comenius με τίτλο «play our anthems, share our traditions» 2013-2015, από το Γενικό Λύκειο Θέρμου.
Οι συμμετέχοντες μαθητές επισκέφτηκαν τις χώρες που....
συνεργάζονταν στο πρόγραμμα και φιλοξένησαν στις οικογένειες τους στο Θέρμο τους ξένους μαθητές που ήρθαν στην χώρα μας. Αποκόμισαν βιώματα, γέμισαν εμπειρίες και εικόνες, δημιούργησαν φιλίες εκτός συνόρων. Αντιλήφθηκαν ότι τα εφηβικά προβλήματα είναι κοινά και ότι οι νεανικές ανησυχίες δεν γνωρίζουν φυλετικές οι γλωσσικές διαφορές.
Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για την οικονομική και ηθική στήριξη που πρόσφερε στην προσπάθεια μας αυτή.
 Στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση http://lykthermcomenius1315.blogspot.gr υπάρχει φωτογραφικό υλικό των επισκέψεων της ομάδας στην Τουρκία, Ελλάδα, Ρουμανία, Ιταλία και Πολώνια.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ