Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Συνιστώσα και στο ΚΚΕ; Πάει, χάλασε ο κόσμος…

Ανησυχίες στον Περισσό…
Έχει τη σημασία του το γεγονός, ότι ο Δημ. Κουτσούμπας επέλεξε να εξαπολύσει επίθεση και στον «Εργατικό Αγώνα», με την ομιλία του στην εκδήλωση για... το Χαρίλαο. Σημειώνουμε, ότι στον «Εργατικό Αγώνα» (που διαθέτει και site…) συσπειρώνονται πολλά εκ των αντιφρονούντων στελεχών του ΚΚΕ, μεταξύ αυτών και γνωστά ονόματα και η επιρροή του διαρκώς διευρύνεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ