Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Διαψεύδει ο κ. Μπίνας δημοσίευμα για επάνοδό του στη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου

κ. διαχειριστή του newspressagrinio.blogspot.gr 
Αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματός μου στο δημοσίευμα (εδώ) με τίτλο «Παναγιώτης Κουρουμπλής "όσοι διοικητές δεν παραιτήθηκαν δεν έχουν καμία τύχη"», επιθυμώ να σας ενημερώσω τα εξής: 
Οι αναφορές και εκτιμήσεις για το πρόσωπο μου είναι παντελώς άστοχες και απολύτως αβάσιμες δεδομένου πως ουδέποτε επιδίωξα να επανέλθω στη διοίκηση του
Νοσοκομείου Αγρινίου, ουδέποτε συμμετείχα σε οποιαδήποτε
σχετική διαδικασία και βεβαίως ουδέποτε εξουσιοδότησα άλλους να το κάνουν για
λογαριασμό μου. 

Είναι απορίας άξιο ωστόσο ποιες και ποιων σκοπιμότητες εξυπηρετεί η διακίνηση του ονόματος μου στο μπαράζ σχετικών δημοσιευμάτων όπως το προαναφερόμενο του newspressagrinio.blogspot.gr και μάλιστα χωρίς να έχετε κάνει το προφανές, δηλαδή να επικοινωνήσετε μαζί μου για να πληροφορηθείτε την αλήθεια σε ότι τουλάχιστον με αφορά.
Με εκτίμηση
ΣΧΟΛΙΟ: Το συγκεκριμένο δημοσίευμα που αναφέρεστε (πατήστε εδώ) και όντος αναφέρετε και το όνομά σας ως υποψήφιου για διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου, κάτι που και έγκυρη πηγή μας, δίδει μαζί με άλλους συμπολίτες και το όνομα του κ. Μπίνα. Το δημοσίευμα αναφέρεται μόνο στην είδηση, χωρίς κάποιο απαξιωτικό σχόλιο, δεν είναι δικό μας το ρεπορτάζ αλλά το αναδημοσιεύσαμε από έγκυρο poprtal του Αγρινίου και στο οποίο παραπέμπουμε τους αναγνώστες μας με LING :..."Πληροφορίες του AgrinioNet.gr αναφέρουν....."  

Από τη διαχείριση του newspressagrinio.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ