Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου συζητά για τη χωροταξική μεταφορά των πανεπιστημιακών τμήματα του Αγρινίου στην Πάτρα

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου σας καλεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 και ώρα 11:30 π.μ. στον “Επίκουρο” σε εκδήλωση – ανοικτή συζήτηση με ομιλητές τους Λεωνίδα Μαρούδα (καθηγητής του τμήματος Διοικηση Επιχειρήσεων στην... Πάτρα) και Βάσω Σιμάκι (υπ. διδάκτορας του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ κ Πληροφορικής) και θέμα:«Πανεπιστήμιο = Ανάπτυξη »  Με αφορμή το θέμα της χωροταξικής μεταφοράς των πανεπιστημιακών τμήματα του Αγρινίου στην Πάτρα, γεννιούνται κάποιοι προβληματισμοί:
Ποίος ο λόγος ύπαρξης του πανεπιστημίου στην περιφέρεια ;
Ποια σχέση θα πρέπει να υπάρχει και να συνδέει την τοπική κοινωνία με το πανεπιστήμιο ;
Ποιος είναι ο κεντρικός πολιτικός σχεδιασμός για την ανάπτυξη του πανεπιστημίου ;
Αναζητάμε τις απαντήσεις στα παραπάνω και προσπαθούμε να ανοίξει αυτή η κουβέντα και στο πανεπιστήμιο αλλά και στο σύνολο της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ