Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Το μνημόσυνο των 120 εκτελεσθέντων στην Αγ. Τριάδα Αγρινίου (φωτό)

Με τον δέοντα σεβασμό τιμήθηκε η μνήμη εκείνων που εκτελέστηκαν τη Μεγάλη Παρασκευή, 14 Απριλίου του 1944 στο Αγρίνιο.
Ειδικότερα, μετά την καθιερωμένη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, άρχοντες και φορείς της πόλης, σώματα ασφαλείας, συγγενείς των... εκτελεσθέντων του 1944, Αντιστασιακές Οργανώσεις καθώς και πολίτες του Αγρινίου, βρέθηκαν λίγο μετά τις 10 π.μ. στο μνημείο των 120 πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.
Πιο συγκεκριμένα, παραβρέθηκαν ο δήμαρχος της πόλης κ. Γιώργος Παπαναστασίου, η βουλευτής του «ΣΥΡΙΖΑ» Αιτωλοακαρνανίας κ. Μαρία Τριανταφύλλου, καθώς και ο δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης. Μετά το τέλος της δέησης το λόγο στο βήμα πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων κ. Αδάμης ο οποίος εξιστόρησε τα γεγονότα της Μεγάλης Παρασκευής του 1944 ενώ ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων.
Περισσότερο φωτορεπορτάζ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ