Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τη βόμβα των αποκαλύψεων των WikiLeaks, κανείς μας πλέον δεν δικαιούται να παριστάνει τον ανυποψίαστο. 
Εμβρόντητοι οι Έλληνες διαβάσαμε τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται τα διάφορα νούμερα, για ανάπτυξη, για ύφεση, για πλεονάσματα κ.λ.π.
Εμβρόντητοι όλοι οι Έλληνες πληροφορηθήκαμε τον τρόπο με τον οποίο οι διάφοροι αξιωματούχοι οδηγούν την Ελλάδα στα πρόθυρα της... χρεοκοπίας, προκειμένου να επιβάλουν εξοντωτικά μέτρα για να ξεπουληθεί η χώρα.
Θα πρέπει λοιπόν να φύγει άμεσα το ΔΝΤ από την Ελλάδα. Ήδη η συμφωνία μας με το ΔΝΤ έχει ολοκληρωθεί και δεν του οφείλουμε τίποτα. Επομένως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάμε σε τέταρτο μνημόνιο με το ΔΝΤ.
Είναι η μόνη ευκαιρία να πιεστούν και να υποχωρήσουν οι διάφοροι Σόϊμπλε κ.λ.π. που ζητούν μετ’ επιτάσεως τη συμμετοχή του ΔΝΤ.
Η ελληνική κυβέρνηση έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία απλά ζητάει εξηγήσεις!!! αντί να απαιτήσει την άμεση απομάκρυνση του ΔΝΤ από την Ελλάδα
Καλύτερη ευκαιρία δεν θα παρουσιαστεί.
Αν δεν το κάνει τώρα ο Τσίπρας και προτιμήσει τη σιγουριά της καρέκλας του, θα το πληρώσει πολιτικά πολύ ακριβά.
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ