Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Κάλπες ΝΔ: Δεν βγαίνουν οι αριθμοί… στο Μεσολόγγι.Τραγελαφικές καταστάσεις. Μέτωπα και στη ΔΗΜ.ΤΟ Αγρινίου


Προβληματισμός σε στελέχη που απευθύνονται στην κεντρική διοίκηση του κόμματος της Ν.Δ.
Κάτι δεν πήγε καλά με την καταμέτρηση των ψήφων στο Μεσολόγγι στις κάλπες της ΝΔ. Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα συγκεντρωτικά οι σταυροί που... έλαβαν οι υποψήφιοι σύνεδροι (τμήμα ανδρών) είναι 3438!!! Που είναι το περίεργο;
Είναι θέμα απλών μαθηματικών, Στο Μεσολόγγι ψήφισαν 918 άτομα και ο καθένας είχε δικαίωμα να βάλλει μόνο τρεις σταυρούς για εκλογή συνέδρων. Έτσι έχουμε: 3Χ918=2754 ανώτερο αριθμό ψήφων στα σύνολο των ψηφοφόρων στην περίπτωση που όλοι οι ψηφοφόροι έβαζαν τους τρεις σταυρούς στο ενιαίο ψηφοδέλτιο. Γιατί θα υπήρχαν φυσικά και μονοσταυρίες και δισταυρίες σε ορισμένα ψηφοδέλτια καθώς υπάρχουν και άκυρα ψηφοδέλτια. Αρκεί προς το παρόν αυτό το στοιχείο για να προκαλέσει εκτός της μαθηματικής απορίας σε πολλά τοπικά στελέχη, προκαλεί και την θυμηδία για τις μεθοδεύσεις αυτές και μάλιστα αυτών που διακηρύττουν ότι εμφορούν το νέο στο κόμμα της ΝΔ. Εκτός και εάν τα αποτελέσματα είναι ανεπίσημα και ίσως να αναμένονται…διορθώσεις γιατί η συγκεκριμένη αποτύπωση προκαλεί κάθε δημοκρατικό άνθρωπο.  
Πάντως τα οργανωτικά προβλήματα ήταν πολλά και υπήρξαν και τραγελαφικές καταστάσεις. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Μεσολογγίου Βασίλης Κώτσης εξάλλου κατέθεσε ένσταση αναφέροντας πως από την κάλπη του προέδρου σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση των ψηφισάντων λείπουν 22 ψηφοδέλτια. Δεν παρέλειψε και τις αιχμές αναφέροντας: «Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ εσάς που ΑΨΗΦΗΣΑΤΕ τον Εκβιασμό του Δημάρχου της Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνου, την ωμή του παρέμβαση στην Εκλογική Διαδικασία και ήρθατε να διατρανώσετε στο πρόσωπό μου ότι: «Υπάρχει και άλλος δρόμος» κόντρα στο «παλιό», ο δρόμος της ελεύθερης βούλησης!»
Μέτωπα και στη ΔΗΜ.ΤΟ Αγρινίου
Στο Αγρίνιο αντίστοιχα υπάρχουν αρκετά παράπονα για τον ρόλο που έπαιξαν ο Δήμαρχος και οι πέριξ αυτού παράγοντες της δημοτικής αρχής για την εύνοια του εκλεγέντος Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ Αγρινίου κ. Π. Στούπα. Χαρακτηριστικό ήταν το ξέσπασμα ανθρώπου του περιβάλλοντος του υποψήφιου Προέδρου κ. Τσιλιμέκη ο οποίος έκανε λόγο για μέτωπα και διάσπαση της συνοχής της Δημοτικής παράταξης του Δημάρχου....
Οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Αιτωλοακαρνανία είχαν τους δικούς τους ανθρώπους υποψήφιους και ήδη μετά από αυτές τις εξελίξεις, κρατούν αποστάσεις από τις πρακτικές ορισμένων τοπικών παραγόντων, που αντί να ενώσουν διαχωρίζουν τους Νεοδημοκράτες, στο δρόμο για το 10ο συνέδριο.   
 
Δείτε τους ψήφους που έλαβαν οι υποψήφιοι κάντε την πρόσθεση και βγάλτε τα "δημοκρατικά" σας συμπεράσματα.
Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα στο Μεσολόγγι έλαβαν:
Οι υποψήφιοι σύνεδροι

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 630
ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 580
ΡΟΙΔΗΣ 42
ΤΣΑΜΗΣ 500
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 10
ΓΟΥΔΑΣ 18
ΤΖΕΦΡΥΟΣ 48
ΦΡΑΙΜΗΣ 16
ΜΑΓΓΙΝΑΣ 30
ΜΠΕΛΕΚΟΣ 345
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 330
ΜΑΛΑΒΕΤΑΣ 328
ΚΟΤΣΑΛΟΣ 326
ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ 0
ΜΠΟΝΗΣ 8
ΝΙΚΟΥ 38
ΠΕΤΡΟΤΖΟΓΛΟΥ 4
ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ 28
ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ 8
ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ 7
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ 24
ΤΣΙΡΩΝΗΣ 6
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ 6
ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗΣ 19
ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ 18
ΠΑΣΙΣΗΣ 8
ΤΣΙΑΒΙΚΟΣ 0
ΜΠΟΥΡΔΟΥΝΗΣ 4
ΝΙΚΟΛΑΟΥ 10
ΓΚΟΥΒΑΣ
ΠΟΛΥΘΟΔΩΡΑΚΗΣ 6
ΒΡΑΧΩΡΙΤΗΣ 0
ΝΑΟΥΜΗΣ 11
ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ 30
ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ 6
ΧΡΥΣΑ-ΣΚΟΥΦΗ 6
ΚΑΒΑΔΑ-ΣΤΑΡΑΜΟΥ 90
ΤΣΟΛΚΑ 5
ΜΑΡΓΕΤΗ-ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ 61
ΜΑΤΣΙΚΑ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 60
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ 12
ΤΖΑΜΑΛΗ 1
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ 11

Οι υποψήφιοι πρόεδροι 
ΔΗΜ.ΤΟ Μεσολογγίου

ΜΥΛΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 548
ΚΟΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 258
Τα υποψήφια μέλη της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής:
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 258
ΓΟΥΡΓΑΡΗ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑΣ 238
ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 227
ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 254
ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 124
ΚΟΤΣΑΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ 199
ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 112
ΜΑΡΓΕΤΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ 145
ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 63
ΠΕΠΟΝΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ 95
ΣΑΡΔΕΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 166
ΤΣΙΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 165

agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ