Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Νέα τροπή στη δολοφονία του δασκάλου Νίκου Μέντζου - Σήμερα στην πταισματοδίκη η χήρα (βίντεο)

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η ειδεχθής δολοφονία του Νίκου Μέντζου στο Αγρίνιο τη Μεγάλη Πέμπτη του 2011. Ο άτυχος δάσκαλος είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, καθώς κάποιος ή κάποιοι τον....
έδεσαν, όπως αποδείχθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και τον άφησαν να καεί, προκειμένου να εξαφανίσουν κάθε ίχνος.

«Η πατρική οικογένεια ζητά δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να καταθέσει η σύζυγος ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος που ήταν μαζί της την ώρα που καιγόταν το αυτοκίνητο. Επίσης η πατρική οικογένεια ζητά την δίωξη της συζύγου του Νίκου Μέντζου για δύο αδικήματα. Για την υπόθαλψη εγκληματία και για την παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής.

Η δικηγόρος της πατρικής οικογένειας έστειλε την αναφορά της στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών του Αγρινίου και ο εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος πήγε στην πταισματοδίκη, πήρε προθεσμία και αύριο(σήμερα) αναμένεται να δώσει έγγραφες εξηγήσεις».
Δείτε στο βίντεο όλο το ρεπορτάζ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ