Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις οι Φοιτητές του Αγρινίου - ΦΩΤΟ

Μετά την ακύρωση της ομιλίας της αν. υπουργού εργασίας κ. Ράνιας Αντωνοπούλου, που είχε προγραμματιστεί στο Εμπορικό Επιμελητήριο στο Αγρίνιο, το Σάββατο 0-4-2016, οι φοιτητές των Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Αγρινίου, προχώρησαν σε πορεία στο κέντρο του Αγρινίου το Σαββάτο το βράδυ.

Οι φοιτητές, φώναξαν συνθήματα για δωρεάν παιδεία -σίτιση, στέγαση και ενάντια στην υποβάθμιση των τριών Τμημάτων ζητώντας την μετονομασία του ΔΠΦΠ σε Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος, αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα με τα..
υπόλοιπα Τμήματα Μηχανικών Περιβάλλοντος, κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων ΠΕ-09 οικονομολόγων για το Τμήμα ΔΕΑΠΤ, άμεση πρόσληψη μελών ΔΕΠ, διατήρηση του 5ετούς οδηγού σπουδών στο Τμήμα ΔΠΦΠ και δημόσια δωρεάν φοιτητική μέριμνα.


Οι κινητοποιήσεις τους συνεχίστηκαν και σήμερα Κυριακή 10-4-2016 την ώρα που το Αγρίνιο "ζούσε" στους ρυθμούς του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, οι Φοιτητές φώναζαν για ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗ-ΣΙΤΗΣΗ-ΣΤΕΓΑΣΗ.

Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ των σχολών γίνεται επίσης και για τις κινήσεις της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών για την συγχώνευση ή κατάργηση των Τμημάτων των σχολών του Αγρινίου ούτε και του "καρκινώματος" του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, όπως γράφουν σε ανακοίνωση που μοίραζε ομάδα φοιτητών.

Κεντρικό σύνθημά τους:
ΔΕ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
ΖΩΗ ΟΧΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ
Δείτε το Video









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ