Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ: Το νομοσχέδιο για τους αγροτικούς συναιτερισμούς είναι βήμα για το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς (VIDEO)

«Ένα ακόμη βήμα στην κατεύθυνση ξεκληρίσματος της φτωχομεσαίας αγροτιάς», χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Μωραΐτης το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης: «Αγροτικοί συνεταιρισμοί, μορφές συλλογικής οργάνωσης του αγροτικού χώρου και άλλες διατάξεις» που συζητείται στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.
Επισήμανε ότι η σημερινή κυβέρνηση ικανοποιεί, όπως και οι προηγούμενοι, τα αιτήματα των μεγαλοαγροτών, προσθέτοντας ότι ο στόχος είναι η συγκέντρωση γης, παραγωγής και επιδοτήσεων σε λίγα χέρια μεγαλοαγροτών και καπιταλιστικών επιχειρήσεων.
Μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι το νομοσχέδιο στηρίζει τις ομάδες παραγωγών και τις αγροτικές εταιρικές συμπράξεις, ενώ δίνει τη δυνατότητα εισόδου των «επενδυτών» στους αγροτικούς συνεταιρισμούς.
Ο Νίκος Μωραΐτης υπογράμμισε, ότι οι αγώνες του προηγούμενου διαστήματος αποτελούν παρακαταθήκη για τη φτωχομεσαία αγροτιά. Επίσης, την κάλεσε να βγάλει συμπεράσματα και να δει ότι η μόνη λύση είναι ο δρόμος της λαϊκής εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ