Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Για αδιαφορία και απραξία, κατηγορούν τη δημοτική αρχή σύλλογοι του Παναιτωλίου

blogger-image--2044744514
«Όχι» είπαν σύλλογοι του Παναιτωλίου στο κάλεσμα του Δήμου Αγρινίου για συμμετοχή στη δράση let’s do it Greece. 
Το έπραξαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη επανατοποθέτηση των συντριβανιών τα οποία πριν έναν χρόνο αφαιρέθηκαν από την είσοδο του χωριού καθώς και από τις δύο πλατείες, με σκοπό -όπως είχε τότε δηλώσει ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Καραμπαλίκης αλλά και ο ίδιος ο...
δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου- να συντηρηθούν.

Ένας χρόνος πέρασε και παρά τις προσπάθειες από τον Δημοτικό Σύμβουλο Θεστίεων Γεώργιο Αλεξόπουλο αλλά και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παναιτωλίου Λουκά Ντζούρβα να τους πείσουν για το αντίθετο, οι κάτοικοι είναι πεπεισμένοι πλέον ότι δεν πρόκειται να τοποθετηθούν ποτέ τα συντριβάνια του χωριού στην αρχική τους θέση και θεωρούν ότι η δημοτική αρχή τους εμπαίζει.
Μάλιστα μέλη συλλόγων του Παναιτωλίου διαμηνύουν πως αυτή η διαμαρτυρία είναι μόνο η αρχή και θα συνεχίσουν να αντιδρούν στην συνεχιζόμενη απραξία από την δημοτική αρχή στο Παναιτώλιο απαριθμώντας διάφορα προβλήματα που είναι άλυτα εδώ και καιρό όπως οι λακούβες στους δρόμους, ο ελλιπής φωτισμός, τα πεζοδρόμια, η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, καθως και το θέμα της αποσυμφόρησης των κοιμητηρίων και της συντήρησης και επαναλειτουργίας της αίθουσας εκδηλώσεων στο ισόγειο του κοινοτικού καταστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ