Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Διώξεις για την υπόθεση Μέντζου

Στη εκπομπή «Φως στο Τούνελ» παρουσιάστηκαν εξελίξεις και με την υπόθεση του δάσκαλου Νίκου Μέντζου που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο όχημα του τον Απρίλιο του 2011, σε χωράφι ιδιοκτησίας του κοντά στην Καμαρούλα. Στην εκπομπή μίλησε η αδελφή του εκλιπόντος εκφράζοντας αισιοδοξία πως η υπόθεση θα έχει εξελίξεις σύντομα, ενώ η δικηγόρος της πατρικής οικογένειας του δασκάλου, απεκάλυψε πως μετά από νέα αναφορά- υπόμνημα που κατατέθηκε, ο Εισαγγελέας Πλημ/κών του Αγρινίου, άσκησε ποινικές διώξεις σε...
βάρος δυο γυναικών. 

Η μια φέρεται να είναι η σύζυγος του Ν. Μέντζου.
Αναλυτικά:
Σε τηλεφωνική της παρέμβαση στο «Τούνελ» την Παρασκευή 1η Απριλίου, η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος κ. Αναστασία Ασπρίδη, ανέφερε πως ο Εισαγγελέας καλεί πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση μετά από δίωξη που άσκησε.
Ο δικαστικός λειτουργός έκρινε πως υπάρχουν αδικήματα όπως αυτό της υπόθαλψης εγκληματία αλλά και άλλα, που υπάρχει κίνδυνος να παραγραφούν.
Στις 21 Απριλίου συμπληρώνονται πέντε χρόνια από το ολοκαύτωμα του εκπαιδευτικού που πάγωσε την κοινή γνώμη.
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε η δικηγόρος, τη Δευτέρα 4 Απριλίου θα εμφανιστεί να καταθέσει πρώτη η χήρα του Νίκου Μέντζου.
Αγρίνιο: Πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις
Την ελπίδα ότι σύντομα θα φωτιστεί η υπόθεση δολοφονίας του δασκάλου Νίκου Μέντζου εξέφρασε στην κάμερα του «Τούνελ» η αδελφή του θύματος.
Η Σοφία Μέντζου αλλά και όλα τα μέλη της οικογένειας του 46χρονου, δεν έχουν σταματήσει να συγκεντρώνουν στοιχεία προκειμένου να αποκαλυφθούν οι ένοχοι του αποτρόπαιου εγκλήματος. Όπως είπε, χάρη στην έρευνα του «Τούνελ» και στην δημοσιότητα που δόθηκε στην υπόθεση από την εκπομπή, οι αρχές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να αναμένονται σύντομα δικαστικές εξελίξεις.
www.anikolouli.gr
www.agriniopress
http://katounanews.blogspot.gr/2016/04/blog-post_75.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ