Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Το σχέδιο Κουρουμπλή για ξεχωριστή Περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας


Περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας με ενταγμένους τους νομούς Ευρυτανίας-Λευκάδας-Αιτωλ/νίας με έδρα το Αγρίνιο!
Ξεχωριστή Περιφέρεια Αιτωλ/νίας με ενταγμένους τους νομούς Ευρυτανίας και Λευκάδας και έδρα το Αγρίνιο φαίνεται ότι παίρνει σάρκα και οστά μετά και το τελικό πόρισμα της επιτροπής για την αναθεώρηση του "Καλλικράτη" που συστήθηκε από τον...
Υπουργό Εσωτερικών κ.Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Έτσι τα χρόνια αιτήματα πολιτικών,φορέων,αυτοδιοικητικών και κατοίκων τόσο της Αιτωλ/νίας όσο και της Ευρυτανίας για την άρση της αδικίας που συντελείτε με την άνιση διοικητική διάρθρωση και θέση των Περιφερειών και την αναγκαιότητα να αποσχιστούν απο τις τωρινές περιφέρειες τους,φαίνεται ότι έχει πάρει το δρόμο της μετά και την καταλυτική παρέμβαση του συμπατριώτη μας Υπουργού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Prasi@online "σπάνε" οι Περιφέρειες Δυτικής και Στερεάς Ελλάδας, η Πελοπόννησος αποτελεί πλέον ενιαία περιφέρεια ενώ δημιουργείτε η Περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας με τους τρεις νομούς που θα την απαρτίζουν να είναι η Ευρυτανία,η Αιτωλ/νία και η Λευκάδα.
Έδρα της νέας Περιφέρειας θα είναι σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής το Αγρίνιο
Περισσότερα για τις εξελίξεις στο σοβαρό αυτό θέμα που απασχολεί για χρόνια Αιτωλ/νία -Ευρυτανία σύντομα..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ