Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Νίκησαν και ξέφυγαν Ναύπακτος και Θέρμο - video


Ο Ναυπακτιακός Αστέρας ήταν ο νικητής του ντέρμπι με την Φλόγα Παλαιομάνινας σε ένα ματς γεμάτο ένταση και διαμαρτυρίες από την πλευρά των φιλοξενούμενων από τα σφυρίγματα του Στυλιαρά.  Ο Νέος Θέρμιος  Απόλλων νίκησε στο β΄ μέρος τον Ατρόμητο Αντιρρίου και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την...
κορυφή της βαθμολογίας.
Ναυπακτιακός Αστέρας- Φλόγα Παλαιομάνινας   3-1
Τα σφυρίγματα του Ναυπάκτιου διαιτητή Δημήτρη Στυλιαρά ήταν καταδικαστικά για την ομάδα της Φλόγας και της στοίχησαν την ήττα από τον τοπικό Αστέρα με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 23΄με σουτ του Νάκου. Ο Αστέρας ισοφάρισε στο 38΄με κεφαλιά του Ζαχαρόπουλου και λίγο πριν το ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή στο ματς χάρις σε πέναλτι δώρο που έδωσε ο διαιτητής Στυλιαράς υπέρ του Δημητρακόπουλου , ενώ απέβαλε και τον Σωρηρόπουλο της Φλόγας. Στο πέναλτι ευστόχησε ο Θεοχάρης και έκανε το 2-1. Στις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν αποβλήθηκε και από τον πάγκο και ο προπονητής της Φλόγας Βασίλης Ξανθόπουλος. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το γκολ του Θεοχάρη όλοι οι παίκτες της Φλόγας χειροκρότησαν παρατεταμένα ειρωνικά την απόφαση του Στυλιαρά χωρίς ο τελευταίος να αντιδράσει.

Στην επανάληψη στο 77΄ο Ψυχογιός έκανε το 3-1, ενώ και η ομάδα του ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Μιχαλόπουλου.

Θέρμιος Απόλλων – Ατρόμητος Αντιρρίου    3-0
Με τρία γκολ στην επανάληψη ο Θέρμιος Απόλλων επικράτησε 3-0 του Ατρόμητου Αντιρρίου και πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Τόσκα στο 49΄με πέναλτι, Αγγέλης στο 59΄και Κώστας Κοκώνης στο 88΄.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ 3-1
ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 3-0

BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY-OFFS Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
1 ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ    16
2 ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ   15
3 ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ     13
4 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ        1

ΕΠΟΜΕΝΗ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 20/4
ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ