Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Καταγγέλλουν τη στάση της 6ης ΥΠΕ οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αγρινίου


koi-security-nosokomeio1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Για τη στάση της 6 ΥΠΕ απέναντι στο ΔΣ του νοσοκομείου ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την άρνηση του διοικητή της 6 ΥΠΕ κ. Γιαννόπουλου να συναντηθεί με την εκτελούσα χρέη διοικήτρια του νοσοκομείου ΑΙΤ/ΝΙΑΣ κ. Σούκη καθώς και με μέλη του Δ.Σ. σε προγραμματισμένη επίσκεψη που έγινε από....
αυτούς στα γραφεία της υπηρεσίας. 
Η συνάντηση είχε σκοπό να ζητηθούν εξηγήσεις από τη μεριά των μελών του ΔΣ για τις εντολές ακύρωσης που εξέδωσε ο κ. Γιαννόπουλος σε αποφάσεις που αφορούσαν τοποθετήσεις αναπληρωτών προϊσταμένων στην διοικητική υπηρεσία του νοσοκομείου μας κατ' εφαρμογή των κείμενων διατάξεων του οργανογράμματος του ιδρύματος. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά εκτός του ότι είναι θεσμικά απαράδεκτη, γεννά ερωτηματικά για την τόσο μεγάλη σπουδή της 6 ΥΠΕ να τοποθετείται με τέτοιο τρόπο για θέματα διοικητικής φύσης, την ώρα που σε μια σειρά από μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τις δομές υγείας του νομού αλλά και μια σειρά ερωτημάτων και τοποθετήσεων που έχουμε καταθέσει γραπτώς στο παρελθόν αρνείται να πάρει θέση.

Από τη μεριά μας το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε τις αποφάσεις του ΔΣ και της κ Σούκη μιας και είναι πάγια θέση μας και απαίτηση μας να εφαρμοστούν επιτέλους, από τη νέα διοίκηση, όλα εκείνα που έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό μιας και οι προηγούμενες διοικήσεις δεν εφάρμοσαν ποτέ και που αφορούν την νομιμότητα αλλά κυρίως την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία της υπηρεσίας και του νοσοκομείου χωρίς άλλες παρεμβάσεις και καθυστερήσεις, οι οποίες οδηγούν σε εκφυλιστικά φαινόμενα και δυσχεραίνουν το ούτως ή άλλως δύσκολο έργο μας.

ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ