Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραμένουν και ενισχύονται τα τμήματα του Αγρινίου. Τι έγινε στη σύσκεψη στο Υπ.Παιδείας


Σε εξέλιξη βρίσκεται έως αυτή την ώρα στο Υπ. Παιδείας, σύσκεψη, για τα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου, υπό την προεδρία της υφυπουργού Σίας Αναγνωστοπούλου και τη συμμετοχή των βουλευτών του νομού Γιώργου Βαρεμένου, Μαρία Τριανταφύλλου (ΣΥΡΙΖΑ) και του Δ. Κωνσταντόπουλου (Δημοκρατική Συμπαράταξη-ΠΑΣΟΚ), του Περιφερειάρχη Δυτ, Ελλάδας Απ. Κατσιφάρα, του...
δημάρχου Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Βένιας Κυριαζοπούλου καθώς και αντιπροσωπεία των φοιτητών.

Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί η σύσκεψη οι πληροφορίες που έρχονται είναι πολύ θετικές σε ότι αφορά την παραμονή των τμημάτων στο Αγρίνιο και την ενδυνάμωση τους, παρά την ισχυρή διαφωνία της Κυριαζοπούλου .
Κάθετη προς την διατήρηση και την αναβάθμιση των τμημάτων του Αγρινίου είναι η υφυπουργός Σίας Αναγνωστοπούλου η οποία συζήτησε όλα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία τους όπως το στεγαστικό, η σίτιση τους αλλά και η ανάπτυξη νέων υποδομών με το ενδεχόμενο συνδρομής από την Ευρωπαικής Τράπεζα Επενδύσεων
Να σημειωθεί ότι γίνεται δεκτό το αίτημα των φοιτητών για τη μετανομασία
του τμήματος ΔΠΦΠ σε τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος

Αναλυτικό ρεπορτάζ θα υπάρξει σε αυριανή ανάρτηση με τη λήξη της 48ωρης απεργίας των δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ