Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΔ: Μπουρλότο!!! Υπογραφές για ανοικτή διαδικασία μαζεύουν σύνεδροι και υποψήφιοι στην ΠΕ

Αυτήν την ώρα υποψήφια μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και σύνεδροι μαζεύουν υπογραφές προκειμένου να ζητήσουν από τον Πρόεδρο της ΝΔ, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να γίνει μια ανοικτή διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων των μελών της Πολιτικής Επιτροπής.

Επισυνάπτεται η επιστολη:

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για ανοικτή και δημοκρατική καταμέτρηση
Πρέπει να κάνουμε ένα κόμμα έτοιμο να αλλάξει το ίδιο και να αλλάξει και την πατρίδα μας. 
Να συγκρουστεί με πελατειακά δίκτυα και να φτιάξει μια κοινωνία αξιοκρατίας. Να μείνουμε μακρυά από το κομματικό παρασκήνιο και να τελειώνουμε με την καμαρίλλα, τις αντιδημοκρατικές πρακτικές των μηχανισμών.
Τα παραπάνω είναι μερικές από τις φράσεις του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Φράσεις που μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους.
Για αυτό το λόγο στη λογική της πλήρους διαφάνειας και των τολμηρών αλλαγών ζητάμε και θεωρούμε πως με μεγάλη χαρά θα δεχτεί ο Πρόεδρός μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης να πραγματοποιηθεί ανοικτή καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.
Πιο συγκεκριμένα προτείνουμε:
Με το τέλος της ψηφοφορίας οι κάλπες σφραγισμένες να μεταφερθούν στη μεγάλη κεντρική αίθουσα. Να αποσφραγιστούν, να μετρηθούν οι σταυροί του κάθε υποψηφίου και μόλις ολοκληρώνεται η καταμέτρηση σε κάθε κάλπη, να ανακοινώνονται τα αποτέλεσματα. Στο πλαίσιο αυτό δυνατότητα παρουσίας να έχουν είτε όλοι σύνεδροι είτε όλοι υποψήφιοι, καθώς είναι αναφαίρετο δικαίωμα.
Με αυτόν τον τρόπο θα βάλουμε ένα τέλος στους ψιθύρους για εικονικές καταμετρήσεις, για ποσοστώσεις, για “γραμμές” και για “κλειστά δωμάτια” 4-5 ανθρώπων, που θα αποφασίσουν ποια θα είναι τελικά τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής.
Είμαστε σίγουροι πως ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης που πρεσβεύει το νέο και διαφορετικό θα αποδεχτεί την ρηξικέλευθη πρότασή μας και πραγματικά το 10ο συνέδριο της ΝΔ, θα είναι στην πράξη, μια γιορτή δημοκρατίας δίνοντας οξυγόνο σε όλους.
Γιατί ειδάλλως φοβόμαστε ό,τι θα επιβεβαιωθεί η φράση του Στάλιν “σημασία δεν έχει ποιοι και τι ψηφίζουν, αλλά ποιοι μετράνε τις ψήφους”.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ