Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στον Αγ. Κων/νο Αγρινίου - ΦΩΤΟ

 
Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, την ημέρα γέννησης του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, γιόρτασε ο Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων νομού Αιτωλ/νίας την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, με σκοπό να... τονώσει την αγάπη των παιδιών για το διάβασμα και να στρέψει την προσοχή τους στα παιδικά βιβλία. 
Πλήθος μικρών παιδιών συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αγίου Κων/νου, όπου με την καθοδήγηση της γλύπτριας και δασκάλας των εικαστικών κας Νότας Τσίτουρα δημιούργησαν με τη φαντασία τους υπέροχες κατασκευές. 
Στο τέλος πιάστηκαν σε κύκλο και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με μουσικές της δασκάλας των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου. 
Συγχρόνως λειτούργησε και bazzar παιδικού βιβλίου. Μικροί και μεγάλοι το επισκέφτηκαν, ξεφύλλισαν τα βιβλία, θαύμασαν την εικονογράφησή τους και αρκετοί ήταν αυτοί που προμηθεύτηκαν αξιόλογους τίτλους σε εκπληκτικές τιμές, ενισχύοντας έτσι το σύλλογό μας.
Ευχαριστούμε θερμά την γλύπτρια κα Νότα Τσίτουρα, καθώς και την νηπιαγωγό κα Ελένη Χόντζια για την βοήθειά τους στην παραπάνω εκδήλωση.






Το Δ.Σ. του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ