Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

Δωρεάν σίτιση ζητούν φοιτητές του Αγρινίου – Συμβολική κατάληψη εστιατορίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δωρεάν σίτιση ζητούν φοιτητές του Αγρινίου – Συμβολική κατάληψη εστιατορίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) 
Σήμερα από νωρίς το μεσημέρι φοιτητές των τμημάτων ΔΕΑΠΤ και ΔΠΦΠ προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του εστιατορίου που σιτίζονται και υποστηρίζουν πως σήμερα ουδείς εξ αυτών δεν θα καταβάλει το συμβολικό...
αντίτιμο για να φάει! «Αυτή η κατάσταση επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την πάγια θέση του φοιτητικού κινήματος, ότι εάν η φοιτητική μέριμνα δεν βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια του Πανεπιστημίου δεν παρέχεται στους φοιτητές μέριμνα απαραίτητα να καλύψει τις ανάγκες τους. 
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η εμπλοκή επιχειρήσεων και ιδιωτών στο Πανεπιστήμιο θα έρχεται σε σύγκρουση με τις βασικές φοιτητικές ανάγκες» δηλώνουν μεταξύ άλλων οι φοιτητές οι οποίοι καθημερινά καταβάλουν 2 ευρώ για την σίτισή τους.

IMG_20160408_122420
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «Σ» αύριο 9/4
Κων/νος Χονδρός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ