Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Αναλυτικός οδηγός για τα νέα όρια συνταξιοδότησης στο Δημόσιο

Λάβαμε στο alfavita.gr από τον αιρετό Χρήστο Σερμπίνη έναν πλήρη οδηγό για τα νέα όρια συνταξιοδότησης στο δημόσιο με αναλυτικούς πίνακες για κάθε περίπτωση. Ο κάθε ασφαλισμένος μπορεί να δει τον παρακάτω αναλυτικό οδηγό... για να υπολογίσει που κατατάσσεται με το νέο ασφαλιστικό καθεστώς.
Νέα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης στο δημόσιο με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφίσει η κυβέρνηση, διαλύεται η Κοινωνική Ασφάλιση. Το σύστημα της ασφάλισης μετατρέπεται σε κεφαλαιοποιητικό. 
Για να υπάρξει βιωσιμότητα του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης, η λύση είναι μια και μοναδική. Επαρκής κρατική χρηματοδότηση των ταμείων κύριας και επικουρικής ασφάλισης. Για να συμβεί αυτό απαιτείται η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, την οποία παλεύουμε. Πρέπει να δώσουμε όλες τις δυνάμεις για να το πετύχουμε.
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΕΥΝΟΪΚΟΤΕΡΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ (ΤΑ ΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ).
ΕΝΤΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ