Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Με ένταση η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις Πανεπιστημιακές Σχολές Αγρινίου

DSC_0971
Το φλέγον ζήτημα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Πανεπιστημιακές Σχολές Αγρινίου συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 20 Απριλίου-αποχώρηση των φοιτητών ύστερα από συζήτηση με τον κ. Παπαναστασίου με τον τελευταίο να....
αποχωρεί ύστερα από έντονο διάλογο με τον κ. Μοσχολιό.
DSC_0972

Στην έναρξη του Συμβουλίου παραβρέθηκε και μια αρκετά σημαντική ομάδα φοιτητών η οποία κατέθεσε τα αιτήματά της μέσα από τρεις εκπροσώπους, έναν από κάθε τμήμα. 

Η συζήτηση και οι παρεμβάσεις εκατέρωθεν των πλευρών (φοιτητών-Δημοτικού Συμβουλίου) δεν άργησαν να γίνουν τεταμένες και η ομάδα των φοιτητών αποχώρησε σχετικά γρήγορα από την αίθουσα φωνάζοντας συνθήματα και με τους φοιτητές να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με την έκβαση της συζήτησης.
DSC_0973

Αρχικά, από τους φοιτητές τον λόγο πήρε ο Γίτσας Λάμπρος από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων όντας φανερά ενοχλημένος από όλα όσα συμβαίνουν στις Πανεπιστημιακές Σχολές. Βασικά σημεία της ομιλίας του είναι τα ακόλουθα:
Συνεχίζεται εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ