Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Σ.Υ.Π.Ε.Α στη ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΑΝΕΡΓΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ, 3 έως 10 ΑΠΡΙΛΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (Σ.Υ.Π.Ε.Α) 
Ι.Π. Μεσολογγίου:  31/ 3 / 2016     Αρ.πρωτ.:  41                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Προς όλα τα Μ.Μ.Ε., τα μέλη του συλλόγου μας, την ΟΣΥΑΠΕ και τους συλλόγους υπαλλήλων Π.Δ.Ε. Αχαΐας και Ηλείας           
Το Δ.Σ. του Σ.Υ.Π.Ε.Α. ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Δήμου Πάτρας για στήριξη και συμμετοχή στην πορεία ενάντια στην ανεργία και....
θεωρώντας ότι το μέλλον της νεολαίας μας δεν μπορεί να είναι η ανεργία, ούτε πως πρέπει να μένουμε απλοί παρατηρητές, περιγράφοντας μόνο το δράμα που ζουν οι άνεργοι, αποφάσισε το εξής:
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ, 3 ΕΩΣ 10 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΕΩΣ ΑΘΗΝΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑ Ή ΟΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ.
   Για το Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

          ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΛΛΙΟΣ                             ΜΙΛΤΟΣ ΛΙΑΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ