Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Οι εργολήπτες Ηλεκτρολόγοι Αιτωλ/νίας ψηφίζουν, αύριο Τετάρτη 6-4-2016, από τις 17.00μμ έως 21.00μ.μ.


Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων ο «ΘΑΛΗΣ», Ν. Αιτ/νιας καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν και να ψηφίσουν στις ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ) και για...
την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών (ΟΕΒΕ) που θα διεξαχθούν αύριο ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 06/04/2016 και ώρα από τις 17.00μ.μ έως 21.00μ.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ