Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Ανοικτή επιστολή του Φώτη Τσόλκα υπ. Προέδρου ΝΟΔΕ-ΝΔ

Ανοικτή επιστολή του Φώτη Τσόλκα
Η ενασχόληση με τα κοινά και η ταύτιση με πολιτικούς σχηματισμούς είναι σήμερα κάτι παρεξηγημένο. Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια βιώνει μια άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση που έχει αντίκτυπο, πλην άλλων, στο πώς βλέπουν οι πολίτες την πολιτική. Η απογοήτευση και η καχυποψία κυριαρχούν κάθε φορά που το θέμα μιας συζήτησης είναι η πολιτική και φυσικά οι πολιτικοί.
Είμαι από αυτούς που θεωρούν ωστόσο, ότι μόνο μέσα από την...
πολιτική μπορούν να δοθούν λύσεις στην πολυδιάσταστη κρίση που σήμερα βιώνουμε. Και εκεί ακριβώς έρχονται οι ιδεολογίες, που αποτελούν την βάση των πολιτικών που εφαρμόζονται.
Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον μεγαλύτερο πολιτικό σχηματισμό ευθύνης και Ευρωπαϊκής προοπτικής της Χώρας. Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ιστορικά δικαιωμένη για τις Εθνικές επιλογές της και σίγουρα αποτελεί τη μόνη πολιτική δύναμη, η οποία με συνέπεια, υπευθυνότητα και συσσωρευμένη πείρα, μπορεί να οδηγήσει την πατρίδα μας στην πολυπόθητη ανάπτυξη και την χιλιοακουσμένη έξοδο από την κρίση.
Η εκλογή του νέου μας Προέδρου του κ.Κυριάκου Μητσοτάκη, σηματοδοτεί μια νέα σελίδα στην ιστορία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Σηματοδοτεί το ρεαλισμό, την αξιοκρατία, το τέλος του λαϊκισμού, το άνοιγμα στην κοινωνία και φυσικά την αλλαγή προσώπων και νοοτροπιών. Αλλαγή που σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει γκρέμισμα του παρελθόντος αλλά χτίσιμο πάνω σε γερές βάσεις και διόρθωση των όποιων λαθών.
Σε αυτή τη λογική και αποδεικνύοντας την ανάγκη για αλλαγή, το περασμένο χρονικό διάστημα χιλιάδες Νεοδημοκράτες προσήλθαν στις κάλπες για να εκλέξουν τα κομματικά τοπικά όργανα και τους εκπροσώπους τους στο 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Μια ηχηρή και συνάμα ελπιδοφόρα προσέλευση ανθρώπων, που προσδοκούν να κάνουν την διακήρυξη του Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματικότητα για το καλό του τόπου.
Παρά τις όποιες οργανωτικές παραφωνίες, χιλιάδες Νεοδημοκράτες «μίλησαν» και εξέλεξαν τους εκπροσώπους τους στο κομματικό οργανόγραμμα. Και η βούλησή τους έδειξε διάθεση για ανανέωση προσώπων και νοοτροπιών κατά συντριπτική πλειοψηφία, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε προ ημερών η Νέα Δημοκρατία.
Η Αιτωλοακαρνανία, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας! Κι έτσι, χιλιάδες Αιτωλοακαρνάνες Νεοδημοκράτες εξέλεξαν ανανεωμένα τοπικά συμβούλια, υπευθύνους θεματικών ενοτήτων και συνέδρους. Εξέλεξαν άξιους ανθρώπους με προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και διαχρονική παρουσία στους αγώνες της Νέας Δημοκρατίας για το καλό της χώρας.
Μόνο με δέος μπορεί να σταθεί κανείς μπροστά σε αυτή την μαζική προσέλευση των Νεοδημοκρατών και να συμπεράνει ότι αυτό κομμάτι στης κοινωνίας, οι ενεργοί και πολιτικοποιημένοι πολίτες μπορούν να αποτελέσουν τη μαγιά για όλα όσα ο χώρος μας μπορεί να προσφέρει. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και επειδή θεωρώ τιμή αλλά και πραγματική ευθύνη την προσφορά σε αυτό το χώρο που αγαπώ και αγάπησα από μικρό παιδί, δηλώνω παρών στην διεκδίκηση του αξιώματος του Προέδρου της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, αξιολογώντας όσο πιο ταπεινά μπορώ, ότι η υποψηφιότητά μου μπορεί να σηματοδοτήσει όλα τα παραπάνω. Με αίσθημα λοιπόν ευθύνης απέναντι σε κάθε Νεοδημοκράτισσα και κάθε Νεοδημοκράτη, επιθυμώ να προσφέρω στην παράταξη και το Νομό μας μέσα από την ως άνω κομματική θέση, θεωρώντας ότι έχω και μπορώ πολλά να προσφέρω σε μια κομματική οργάνωση με πληθώρα ικανών και άξιων κομματικών στελεχών και μέσα από εκεί να βοηθήσω στην πραγμάτωση της εξαγγελίας του Προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για άνοιγμα στην κοινωνία.
Γίνανε πολλά – πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα! Σε αυτή την πορεία επιθυμώ να είμαι παρών!

Με τιμή

Φώτης Τσόλκας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Γεννήθηκα στο Αγρίνιο το έτος 1981, όπου και κατοικώ.
Μετά την αποφοίτηση μου από το Λύκειο, σπούδασα στο Τ.Ε.Ι Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας (Σ.ΤΕ.Γ), απ’ όπου έλαβα το πτυχίο του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής.
Στη συνέχεια έκανα το μεταπτυχιακό μου στο πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Περιβάλλοντος με τίτλο «Γεωργία και Περιβάλλον».
Στη διάρκεια των σπουδών μου δραστηριοποιήθηκα σε όλες τις οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας (ΜΑ.ΚΙ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Ο.Ν.ΝΕ.Δ, ΔΗΜ. Τ.Ο ).
Ειδικότερα:
Στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Τ.Ε.Ι Ηπείρου διετέλεσα εκπρόσωπος σπουδαστών, πρόεδρος στο Δ.Σ και πρόεδρος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο τμήμα μου (Ζωικής Παραγωγής) και στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας.
Ακολούθησε η δραστηριότητα μου στην ΟΝΝΕΔ, συμμετέχοντας σε εκλογικές αναμετρήσεις, ημερίδες, ομιλίες, συγκεντρώσεις, κ.λ.π δραστηριότητες.
Από το 2010 όπου ήμουν υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Αγρινίου μέχρι σήμερα όπου είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Αγρινίου.
Τομεάρχης στο Νομό Άρτας Μάρτιος 2013.
Τομεάρχης Νέων Αγροτών από το Νοέμβριο 2014 έως και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ