Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Η Β' ΕΛΜΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ


ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΣ ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Απρίλη η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας με θέμα την πρόταση που κατέθεσε ο Υπουργός Παιδείας προς τα ΔΣ των ΟΛΜΕ και ΔΟΕ για τον τρόπο πρόσληψης αναπληρωτών.
Κοινή διαπίστωση είναι ότι με την πρόταση αυτή προκύπτουν τεράστιες...
ανατροπές στους πίνακες αναπληρωτών με αποτέλεσμα χιλιάδες συνάδελφοι που εργάζονταν για πολλά χρόνια καλύπτοντας τα κενά μονίμων εκπαιδευτικών σ’ όλη τη χώρα να καταδικάζονται στην ανεργία.
Ταυτόχρονα επιχειρούν να σπείρουν τη διχόνοια ώστε να διασπάσουν τους συναδέλφους εφαρμόζοντας τη συνηθισμένη τακτική όλων των κυβερνήσεων του διαίρει και βασίλευε.
Σ’ αυτή την πρόκληση οι εκπαιδευτικοί της  Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας απαντάμε και διεκδικούμε:
   1. Άμεση απόσυρση της πρότασης του Υπουργού για τις προσλήψεις αναπληρωτών.
    2. Κανένας αναπληρωτής το Σεπτέμβρη  άνεργος.  Κανένας εκπαιδευτικός δεν περισσεύει.
   3. Κάλυψη όλων των πραγματικών κενών της εκπαίδευσης με μόνιμους διορισμούς.
   4. Δημόσια δωρεάν παιδεία για όλους. Η παιδεία είναι κοινωνικό αγαθό.
Η ΓΣ αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή μας στην Πανελλαδική κινητοποίηση - συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αποκλεισμό του Υπουργείου Παιδείας την Παρασκευή 15 Απριλίου, στις 11.30 π.μ.
Για το σκοπό αυτό η Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας συμμετέχει στις 3ωρες στάσεις εργασίας που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ (8:00 – 11:00 για τον πρωινό κύκλο και 19:00 – 22:10 για τον βραδινό) και στην 3ωρη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ από 11:00 έως 14:00.
Η μετακίνηση των συναδέλφων για την Αθήνα θα είναι δωρεάν με λεωφορείο που θα ξεκινήσει από το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου την Παρασκευή το πρωί στις 7.00 πμ.
Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6974588255 (Καραμητσόπουλος Γιώργος), 6974456358 (Καραγιάννης Βασίλης)


Η Γ.Σ. ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ