Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Το Π.Α.ΜΕ στη Δ.Ο.Υ Αγρινίου - ενώ οι υπάλληλοι πήγαν κανονικά στην υπηρεσία τους!

Κινητοποίηση του Π.Α.ΜΕ στη Δ.Ο.Υ Αγρινίου
Με αφορμή την 24ωρη δημοσιοϋπαλληλική απεργία, σήμερα το πρωί, το Π.Α.ΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Δ.Ο.Υ Αγρινίου. Η κινητοποίηση είχε διττό χαρακτήρα, καθώς αποτέλεσε ένα ακόμη βήμα... κλιμάκωσης ενόψει της 48ωρης γενικής απεργίας που θα πραγματοποιηθεί, όταν η κυβέρνηση φέρει προς ψήφιση (άγνωστο πότε) στη βουλή το ασφαλιστικό. Για την χθεσινή παρουσία μελών του Π.Α.ΜΕ και του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου στη Δ.Ο.Υ, το μέλος της γραμματείας Βάσω Ζησιμοπούλου, επισήμανε πως «η δημοσιοϋπαλληλική απεργία είναι ακόμη μια κρίσιμη μάχη ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ. Ο νέος νόμος που έρχεται, «σφαγιάζει» τα δικαιώματα των εργαζομένων χωρίς να εξαιρεί κανέναν, τόσο στον δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα. 
P1130606
Η σημερινή απεργία είναι συνέχεια των προηγούμενων απεργιών και είναι και μια απεργία που κλιμακώνει τη δράση μας ενόψει την 48ωρης απεργίας που θα προκηρυχθεί όταν έρθει ο νέος νόμος «λαιμητόμος» στη βουλή. 
Καλούμε τους εργαζόμενους σε όλους τους τομείς να βάλουν φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης γιατί η πολιτική αυτή δεν θίγει μόνο τις συντάξεις, αλλά και την παιδεία, την υγεία, την ασφάλιση και βέβαια τις νέες γενιές. Δίνουμε τη μάχη αυτή, μαζί με τους εργαζόμενους. 
P1130593
Οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης έχουν διαρρηχθεί προ καιρού και ουσιαστικά έχει δώσει γη και ύδωρ στους δανειστές. Αυτοί που συμφωνούν με τον νέο νόμο που θα φέρει στην βουλή, είναι οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι και η Ε.Ε. Το χρέος και την κρίση πρέπει να το πληρώσουν αυτοί που το δημιούργησαν και όχι ο λαός. Η τελική νίκη θα είναι η ανατροπή της πολιτικής αυτής».
P1130596
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «Σ» αύριο 8/4
Κων/νος Χονδρός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ