Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ - ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-7-2015 Κ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ
OXI ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ
Όλοι την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 στη συγκέντρωση του ΟΧΙ
στην Πλατεία Δημοκρατίας στις 8:00 το βράδυ
Εμφάνιση ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΧΙ.jpg
 Όλους τους μήνες μετά τις εκλογές η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πληρώνει τις δόσεις των δανείων σε ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΕ, κερδοσκοπικά επενδυτικά κεφάλαια και διαπραγματεύεται για....
νέα συμφωνία με την τρόικα. Αποτέλεσμα είναι οι πληρωμές σε αυτούς να φτάνουν τα 8 δισ. € (όσο το άθροισμα του ετήσιου προϋπολογισμού 2015 των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας) και να ζητούν όλο και σκληρότερα νέα αντιλαϊκά μέτρα (αύξηση ΦΠΑ, μείωση μισθών, συντάξεων, να δουλεύουμε.-όσοι έχουμε δουλειά- μέχρι τα 67, μονιμοποίηση ΕΝΦΙΑ, ιδιωτικοποιήσεις κ.α.). 
Η κυβέρνηση να υποχωρεί συνεχώς και από τις δικές της εξαγγελίες και να αντιπροτείνει, επίσης, σκληρά αντιλαϊκά και παρόμοια μέτρα. Η πολιτική των διαπραγματεύσεων, της αποδοχής των συμφωνιών που υπέγραψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, της παραμονής στο € και στην ΕΕ, με κάθε θυσία, έφτασε στα όρια της και η κυβέρνηση αποφάσισε να ζητήσει δημοψήφισμα για το Ναι ή το Όχι στις προτάσεις των δανειστών. Το αδιέξοδο και ανεφάρμοστο της εξαγγελίας «ούτε ρήξη, ούτε υποταγή» είναι φανερό, αποτελεί αποφυγή της ρήξης και κατευθείαν προσαρμογή στην υποταγή.
OXI ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ
ΑΠΟ Ε.Ε.- Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
OXI ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΜΕ
Εμείς προφανώς και απορρίπτουμε τις προτάσεις των δανειστών και θα πούμε ένα μεγάλο, περήφανο, ΟΧΙ στην εθελοδουλεία και το να βάλουμε μόνοι μας τη θηλιά στο λαιμό μας. Απορρίπτουμε την εκστρατεία τρομοκράτησης και υποταγής των μνημονιακών, φιλοΕΕ Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού και συστημικών ΜΜΕ, που θέλουν τη συνέχιση της κοινωνικής καταστροφής και το ξεπούλημα όλης της χώρας. Καταδικάζουμε τη στάση της ΚΕΔΕ, της ΕΝΠΕ και των Καμίνη και Μπουτάρη που πρωτοστατούν στην εκστρατεία φόβου υπέρ του ΝΑΙ.
Ο λαός χρειάζεται να δείξει την περηφάνια και την αξιοπρέπεια του και στους αγώνες και στις κάλπες, παίρνοντας μέρος σε όλες τις μάχες.
Μαζί με τις προτάσεις ΔΝΤ και ΕΕ, απορρίπτουμε και όσα αντιλαϊκά, φορομπηχτικά μέτρα αντιπρότεινε η κυβέρνηση στους δανειστές και μια νέα συμφωνία μαζί τους. Δεν θέλουμε να ξεκινήσουν ξανά διαπραγματεύσεις για νέα συμφωνία με το σφαγείο των λαών, το ΔΝΤ και την ΕΕ. Βλέπουμε και ξέρουμε ότι αυτές λυκοσυμμαχίες εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου, των πολυεθνικών, των τραπεζιτών, της οικονομικής και πολιτικής τους εξουσίας.
Είναι πλέον φανερό ότι μόνο με την απαλλαγή από τα δεσμά του χρέους, του ευρώ και της Ε.Ε. μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για να ικανοποιηθούν οι λαϊκές ανάγκες, χωρίς φτώχια, ανεργία και ανταγωνισμούς. Να ξεκινήσει μια νέα πορεία για τον τόπο με το λαό κυρίαρχο, που να καρπώνεται τον πλούτο που παράγει. 
Για αυτό να μη φοβηθούμε τη ρήξη με το σύστημα που μας σέρνει στην κοινωνική καταστροφή.
Τη φτώχεια, την ανεργία, τη συρρίκνωση μισθών και συντάξεων, τα συσσίτια, τη φοροληστεία και τη δήμευση της περιουσίας των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, τη μετανάστευση της νεολαίας μας τα ζούμε τώρα με την Ε.Ε., το ευρώ, την κυριαρχία των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων. Μπορούμε με το λαό οργανωμένο και αγωνιζόμενο να αγωνιστούμε και να νικήσουμε.
 ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ «ΟΧΙ» ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ «ΝΑΙ» ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ
ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ  ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ,
ΧΩΡΙΣ Ε.Ε., ΔΝΤ, €, ΧΡΕΟΣ,  ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ,
ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ

Το κείμενο συνυπογράφουν 37 αυτοδιοικητικές παρατάξεις σε όλη την Ελλάδα


ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

1.    Ανταρσία στο Αιγαίο
2.    Ανταρσία στο Μωριά - Συμπόρευση για την Ανατροπή
3.    Αντικαπιταλιστική Ανατροπή-Ανταρσία σε κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ στην Περιφέρεια Αττικής
4.    Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια
5.    Αντικαπιταλιστική Αριστερά-Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία
6.    Ανυπόταχτη Κρήτη- Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση στην Κρήτη
7.    Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση - Ανταρσία στην ΑΜΘ
8.    Αριστερή Παρέμβαση -Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα
9.    Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία-Ανταρσία για την Ανατροπή
10.  Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα
11.  Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο
12.  Αριστερή Συσπείρωση για την Ανατροπή-Ανταρσία στη Δυτ. Μακεδονία

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΕΩΝ


1.         Ανατροπή στην πόλη και το χωριό Ηγουμενίτσας2.         Ανατροπή στην Αιγιαλεία3.         Ανταρσία στα Χανιά4.         Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας5.         Ανταρσία στο δήμο Πύργου6.         Αντικαπιταλιστική Κίνηση Ανυπότακτο Χαϊδάρι7.         Ανυπακοή στις γειτονιές των Αμπελοκήπων-Μενεμένης8.         Ανυπότακτη Πετρούπολη9.         Ανυπότακτη πόλη αντικαπιταλιστική παρέμβαση στις γειτονιές  Αγίων Αναργύρων – Καματερού10.      Ανυπότακτο Αγρίνιο11.      Ανυπόταχτη Καισαριανή Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση12.      Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση  Πειραιά "Ανταρσία στο Λιμάνι"13.      Αριστερή Κίνηση Αγ. Βαρβάρας «Αντι-θέσεις»14.      Αριστερή Κίνηση Περιστερίου15.      Αριστερή Παρέμβαση Ιωαννίνων16.      Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα17.      Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας18.      Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση στο Μαρούσι -Εκτός των Τειχών19.      Εκτός Πλάνου – Αντικαπιταλιστική κίνηση Ελληνικού-Αργυρούπολης20.      Εκτός Σχεδίου – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία21.      Κίνημα στην πόλη του Ζωγράφου22.      Μαχόμενη Αριστερή Δύναμη Ανατροπής Δάφνης - Υμηττού23.      Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής Βασιλικών-Θέρμης—Μίκρας24.      Μια πόλη Ανάποδα - Αριστερή Παρέμβαση στους δρόμους της Νέας Σμύρνης
         25.      Ρήγμα στα Δυτικά Αιγάλεω 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ