Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Ιδιώτης, πλήρωσε, από την τσέπη, του να καθαρίσουν την κεντρική πλατεία στο Καινούργιο

Την κατάσταση στα χέρια του πήρε συγχωριανός μας την προηγούμενη εβδομάδα, ο οποίος…
δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα πέριξ της κεντρικής πλατείας Καινουργίου. Μην αντέχοντας την αδιαφορία για τα σκουπίδια που υπήρχαν διάσπαρτα για μέρες στην πλατεία, πλήρωσε από την τσέπη του και καθαρίστηκε η πλατεία σύμφωνα με μαρτυρίες. 
Επίσης συγχωριανή μας έπλυνε μόνη της κάδους σκουπιδιών που ήταν κοντά στην οικία της και αποτελούσαν πηγή βρόμας και δυσωδίας,μην αντέχοντας την ανυπόφορη μυρωδιά. 
Αυτά και πολλά άλλα αποτελούν δείγμα της εγκατάλειψης που νιώθουν οι Καινουργιώτες από τις αρμόδιες αρχές βιώνοντας την αδυναμία(;) λύσης σε καθημερινά προβλήματα.
ΠΗΓΗ: http://kainourgiopress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ