Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Eurogroup – Αποκάλυψη: «Μα τι παραπάνω θέλετε επιτέλους από τους Έλληνες»; Ιδού ποιός διέρρευσε το έγγραφο Σόιμπλε για το Grexit

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ EUROGROUP!
Όπως αποκαλύψαμε και νωρίτερα, απόψε είχαμε τα αποκαλυπτήρια του κυρίου Σόιμπλε και του ρόλου του. Το συγκλονιστικό όμως της υπόθεσης, ειναι το ποιός διέρρευσε το έγγραφο Σόιμπλε για το Grexit:
Το έγγραφο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ολυμπία, διέρρευσε απο κύκλους της ίδιας της Μέρκελ!
Ήταν ευθεία προσπάθεια αποδυνάμωσης του Σόιμπλε εν όψει της συνόδου κορυφής, όπου ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ με την βοήθεια των Φινλανδών ήθελε να πετάξει την καυτή πατάτα στην Μέρκελ! Ήταν η απάντηση της Μέρκελ στις πρόσφατες δηλώσεις Σόιμπλε που επιχειρούσε να αποτινάξει από πάνω του την ρετσινιά του Grexit, μετακυλίοντας την ευθύνη της σκληρής γραμμής κατά... της Ελλάδας σε Μέρκελ και ΔΝΤ.
Μεχρι και η ίδια η Λαγκάρντ αναφώνησε απόψε κατά την διάρκεια του Eurogroup: «Μα τι θέλετε στ’ αλήθεια από τους Έλληνες»!
Μετά από διαπληκτισμούς που είχε ο Τσακαλώτος ενώ απαιτούσε τεκμηρίωση της αρνητικής στάσης που κρατούσε ο Σόιμπλε στις Ελληνικές προτάσεις, χωρίς καν να σχολιάζει σε τι διαφωνούσε.
Να σημειωθεί ότι στο τέλος του εγγράφου Σόιμπλε είναι εμφανές το σχέδιο Ευρώπης δύο ταχυτήτων. Του κλαμπ της Γερμανίας και των άλλων.
Με όλα αυτά, η μεγάλη ημέρα ειναι αύριο. Με την οργή της Γαλλίας εμφανή και την απόλυτη στήριξη Ιταλίας αλλά και Ισπανίας.
Εκεί θα φανεί εάν η Ευρώπη θα πέσει θύμα ενός δολίου σχεδίου στο οποίο αντιδρούν και οι ίδιοι οι Γερμανοί, ακόμα και η Μέρκελ εκτός από το SPD…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ