Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Καρπενήσι: 4-1 ο ΠΑΣ τον Παναιτωλικό, δηλώσεις Πόντες

Φιλική αλλά βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε ο Παναιτωλικος στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα.
Η ομάδα του Αγρινίου πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη, ένα σημείο που πρέπει να βελτιώσει στη συνέχεια της προετοιμασίας της.
Σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του... Παναιτωλικού, Λιονέλ Πόντες είπε «… ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας στο οποίο βλέπουμε πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσουμε. Δεχθήκαμε τα γκολ από στατικές φάσεις και υπάρχει πρόβλημ α που πρέπει να διορθώσουμε στην αμυντική μας γραμμή αφού οι παίκτες πρέπει να συνηθίσουν να αγωνίζονται σε ζώνη.»
Ο Πόντες επιβεβαίωσε επίσης το γεγονός ότι θα γίνουν ακόμη τέσσερις – πέντε μεταγραφές που όπως είπε θα δώσουν εμπειρία και ωριμότητα στην ομάδα.
Ήδη οι επαφές βρίσκονται σε καλό σημείο και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν και οι ανακοινώσεις.
Χαρακτήρισε ακόμη θετικό το γεγονός ότι η ομάδα τελείωσε το παιγνίδι και απαρτίζονταν από παίκτες της ομάδας Κ20 κάτι που δείχνει ότι υπάρχει μέλλον.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη στο 26′. Μετά από σέντρα του Ίλιτς, ο υπό δοκιμή Κατσέτης με κεφαλιά το 1-0.
Στο 35′ ο Γιάκος έκανε ωραία την κίνηση και βρήκε με σέντρα τον Φερφελή ο οποίος με κεφαλιά το 2-0 μια αφού η μπάλα βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 54′ ο Μανιάς τη σέντρα, κεφαλιά του Σαπαλίδη και 3-0.
Στο 80′ είχε οριζόντιο δοκάρι ο Παναιτωλικός με δυνατό σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου.
Στο 85′ ο Τζημόπουλος με κεφαλιά το 4-0 και στο 90′ με φάουλ ο Σάντο το 4-1. 

φωτο απο : http://www.sportsioannina.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ