Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας: Παλεύουμε για ό,τι έχουμε δεσμευτεί στους πολίτες



Παλεύουμε για ό,τι έχουμε δεσμευτεί στους πολίτες 
27/7/2015
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας Χατζηλάμπρου Βασίλης, Γαβριηλίδης Κώστας, Κούστας Κώστας, Κολοβός Γιάννης και Κατσακούλης Βαγγέλης, σχετικά με τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, δηλώνουμε τα εξής:
Tασσόμαστε απερίφραστα κατά της συμφωνίας με τους δανειστές. Πιστεύουμε ότι η εφαρμογή και αυτού του μνημονίου, ανεξάρτητα από τις προθέσεις της κυβέρνησης, θα επιδεινώσει δραματικά τα βασικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και ιδιαίτερα της ήδη φτωχοποιημένης περιφέρειάς μας.
Όπως και πριν θα σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας, παλεύοντας μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο για όλα όσα και προεκλογικά έχουμε δεσμευτεί.
To Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ