Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Ο πρωθυπουργός στο ευρωκοινοβούλιο, πρόσωπο με πρόσωπο με τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών λαών (-vid)

Στο Στρασβούργο, στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,  ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τις εξελίξεις και συνολικά για το ελληνικό ζήτημα. «Οι προτάσεις μας δεν έχουν στόχο να...
επιβαρύνουν τον Ευρωπαίο φορολογούμενο» δήλωσε ο πρωθυπουργός και επιβεβαίωσε ότι σήμερα θα κατατεθεί το αίτημα της Ελλάδας στον ΕSM. «Αναλάβαμε την υποχρέωση τις επόμενες δύο ημέρες να κάνουμε τις προτάσεις μας απόλυτα συγκεκριμένες και νομίζω ότι θα καταφέρουμε τις επόμενες ημέρες να ανταποκριθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ